Selecteer een pagina

Wil jij een abonnement maar zonder dat je eerst getoetst wordt bij het BKR? Kies dan hier uit de aanbiedingen voor abonnementen met toestel of Sim Only want er wordt niet bij het bkr ge-checked.

Iedereen dus ook jij komt in aanmerking voor een mobiel abonnement want bij het bkr wordt niet meer ge-checked of iemand een goed kredietverleden heeft. Een telefoon abonnement zonder bkr toetsing is dus zo afgesloten en een notatie bij het bkr hoeft dus voor niemand een belemmering te zijn.

KPN is een van de providers die geen navraag doen bij het BKR om te bepalen of u wel een abonnement met toestel mag ontvangen. Maar ze checken nieuwe aanvragen weldegelijk bij een andere instantie namelijk Preventel. Toch is het mogelijk om op het netwerk van een grote aanbieder als KPN een abonnement te hebben zonder kredietcheck bij BKR en Preventel, namelijk door een Sim Only abonnement te nemen bij Robin Mobile. Dan heb je een abonnement met Onbeperkt bellen, Onbeperkt SMS, Onbeperkt internetten, op het netwerk en dus met de kwaliteit van KPN.

Klik hier voor het beste Sim Only abonnement zonder kredietcheck bij BKR of Preventel

Bij diverse andere providers kun je ook terecht voor een telefoon abonnement zonder bkr toetsing. Maar voor alle providers behalve Robin Mobile en een paar anderen geld dat ze hun nieuwe klanten evengoed screenen, maar dan bij Preventel

Dus heb je financieel een kleine smet op je blazoen en sta je bij het bkr of Preventel geregistreerd? Maak je niet druk want voor iedereen is het gewoon mogelijk om voor zijn telefoon zonder bkr toetsing een abonnement af te sluiten. Dus bekijk de aanbiedingen en vraag vandaag nog een Sim Only mobiel abonnement aan.