Selecteer een pagina

Vraag: Ik wil online een abonnement aanvragen met een gratis toestel erbij. Krijg ik die gewoon thuisgestuurd en kan ik het direct gebruiken? Wat moet ik verwachten na mijn bestelling?

Antwoord: Wanneer u gebruik maakt van de abonnementen vergelijker en kiest voor het afsluiten van een abonnement met toestel dan wordt u gebeld om op zo kort mogelijk termijn en een moment dat u het beste uitkomt een afspraak te maken zodat de telefoon door een medewerker bij u thuis wordt afgeleverd. Het is namelijk zo dat het voor het afsluiten van een abonnement nodig is dat u zich legitimeert en u ook kunt aantonen dat u de eigenaar bent van de opgegeven bankrekening.
De medewerker zal uw identiteit vaststellen en een kopie maken van uw identiteitsbewijs en bankpas. Ook zal u gevraagd worden om ter verificatie met uw bankpas 1 cent te pinnen. Als u dan de abonnementsovereenkomst getekend heeft wordt u het toestel en bijbehorende simkaart overhandigd en kunt u direct gebruik maken van uw bestelling.
U hoeft dus niet de deur uit om u te legitimeren en zo een abonnement met gratis toestel in uw bezit te kunnen krijgen. De administratieve afhandeling van uw abonnementsaanvraag vind bij wijze van service gewoon plaats bij u aan huis.