Selecteer een pagina

Ookal sta je geregistreerd bij Preventel toch heb je nog opties om telefonisch bereikbaar te blijven en de voordelen van een belbundel te gebruiken. Wie geen normaal abonnement kan afsluiten vanwege een Preventel registratie kan namelijk nog altijd bij de providers als 88Mobile en Robin Mobile terecht voor een Sim Only abonnement.

Het is crisis voor iedereen maar sommige mensen hebben daar meer last van dan anderen. Helaas zijn er mensen die op gegeven moment hun mobiele telefoonrekening niet meer kunnen betalen en daarbij een achterstand oplopen waardoor ze geregistreerd worden bij Preventel, het samenwerkingsverband van mobiele telefoonproviders dat ter bescherming van de providers en hun klanten wanbetaling registreert. Dan is het niet meer mogelijk om over te stappen naar een andere provider van mobiele telefonie en daar een abonnement aan te vragen. En wanneer je huidige abonnement geblokkeerd is heb je een lastig probleem, namelijk je bent op gegeven moment niet meer bereikbaar en kunt niemand meer bereiken.

Voor veel mensen die betalingsproblemen ondervinden is het juist van groot belang om toch bereikbaar te blijven. Denk bijvoorbeeld aan mensen die vanwege werkloosheid op zoek zijn naar een baan en vacatures uit het hebben staan. Je wilt dat telefoontje dan niet missen waarin je een baan wordt aangeboden. En je wilt op zijn minst terug kunnen bellen als je een bericht hebt ontvangen van een bedrijf waar je gesolliciteerd hebt. Kortom je moet bereikbaar zijn en kunnen bellen en dat geld voor meer mensen die bij Preventel geregistreerd staan en bij hun huidige provider zijn afgesloten.

Met een prepaid simkaart weet je zeker dat je altijd gebeld kunt worden. En wanneer je wat geld beschikbaar hebt kun je op een moment dat het jou uitkomt een prepaid tegoed aanschaffen waarmee je bellen kunt. Daarnaast is het mogelijk om een prepaid abonnement (klik hier) af te sluiten bij 88Mobile of Robin Mobile.

Voor wie geregistreerd staat bij Preventel zijn er dus toch nog opties om een (prepaid) abonnement af te sluiten en op zijn minst een prepaid simkaart aan te schaffen om zo bereikbaar te blijven en anderen te kunnen bereiken.