Selecteer een pagina

Het hebben van een mobiel abonnement heeft vele voordelen boven het hebben van een prepaid aansluiting. Een van de grote voordelen is natuurlijk dat je een gratis of een in prijs sterk verminderde smartphone of tablet pc erbij krijgt. Hier op TotaalTelecom.nl proberen we het u zo makkelijk mogelijk te maken om de juiste smartphone met de juiste aantal belminuten, internet MB’s of SMSbundel te laten vinden. Door simpel gebruik te maken van onze Abonnementen vergelijker kunt u heel handig het abonnement samenstellen dat u graag wilt hebben. En u kunt natuurlijk direct het toestel dat u hebben wilt erbij kiezen. Met elke klik en aanpassing veranderen de resultaten en als u de juiste combinatie van prijs en kosten gevonden hebt dan klikt u op de knop “Bekijken”. In een oogopslag ziet u dan alle informatie van het door u samengestelde abonnement en kunt u ervoor kiezen om het abonnement te bestellen.
Na de bestelling wordt er vaak dezelfde dag nog contact met u opgenomen om een afspraak te maken op een moment dat het u uitkomt om het toestel met abonnement bij u thuis af te leveren.
Wilt u een Sim only abonnement omdat u al een toestel heeft? Dan hebben we daar ook een handige Sim Only vergelijker voor waarmee u de prijzen en producten van diverse mobiele telefoon providers tegenover elkaar kunt zetten en zo het voor u meest voordelige Sim Only abonnement kunt afsluiten
Kies dus nu voor de Abonnementen vergelijker met toestel of de Sim Only vergelijker en sluit het abonnement van uw keuze direct online af.